HTML

Nemmindennapi kenyerem

Ami van, ami volt és ami lesz.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2007.07.24. 11:10 mai

A lábamra lépek

Az írás jót tesz a léleknek. Már persze ha van lelked, és és nem vagy funkcionális analfabéta. Nekem már annyi minden szárad az belső fregolimon, hogy lassan leszakad - ráadásul négy növendék pszichéért kell felelnem.
A jelenlegi környezetemben tőlük, a gyerekeimtől hallom a legérdekesebb gondolatokat, amiket persze folyton elfelejtek, mert szita az agyam, mégsem kordokumentálok elég lelkesen. Ha mind meglenne, csak abból a gyűjteményből  egy komplett portál eléldegéhetne.
Na jó nem országos mérvű, csak amolyan háztáji, vagyis inkább szűkkörűen belpolitikai jellegűnek nevezném, a politika szót a legszorosabb, ógörög értelmében véve. Ezt fogom itt megkísérelni: a politizálás domesztikált változatát.
Az én közéletem pillanatnyilag eléggé korlátozott, de a kísérlet célja kideríteni többek között, hogy így, visszavágott szárnytollakkal botladozva mennyire tudom kitágítani a gumifalakat. A visszapattanás bekalkulálva.


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amai.blog.hu/api/trackback/id/tr14124216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása